Ajankohtaista

NAL etsii timanttista toiminnanjohtajaa

NAL etsii timanttista toiminnanjohtajaa

Haemme Nuorisoasuntoliitolle timanttista

TOIMINNANJOHTAJAA

Vastuullesi kuuluu organisaation ja sen asiantuntijoiden johtaminen, luotsaaminen ja tukeminen. Toimit esihenkilönä liiton kuudelle työntekijälle sekä vastaat liiton taloudesta ja hallinnosta.  Teet tiivistä yhteistyötä liiton jäsenyhdistysten, sidosryhmien ja alan toimijoiden kanssa. Toiminnanjohtajana vastaat myös liiton toiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä yhdessä liiton hallituksen kanssa.

Edellytämme

Vahvaa otetta ja visiota Nuorisoasuntoliiton johtamiseen ja kehittämiseen, järjestötyön tuntemusta sekä ymmärrystä edunvalvontatyöstä ja yhteiskunnallisesta päätöksenteosta, esimies- ja johtamisosaamista, käytännön kokemusta järjestön talouden ja hallinnon suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta, hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja sekä valmiutta esiintyä ja soveltuvia korkeakouluopintoja.

Eduksesi katsomme

Asunto- sosiaali- ja nuorisopolitiikan tuntemuksen, kokemuksen järjestön johtamisesta sekä aiemman kokemuksen toiminta- ja projektiavustusten hausta sekä raportoinnista.

Tarjoamme

Monipuolisen ja haastavan työn valtakunnallisen järjestön johdossa, motivoituneen ja asiantuntevan työyhteisön sekä tilaa visioida, kehittää ja kokeilla. Palkan lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan työterveyshuollon.

Työssä menestyminen edellyttää ajoittaista ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustusvalmiutta. Toiminnanjohtajan työsuhde on vakituinen ja aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 23.08.2017 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@nal.fi. Olemme yhteydessä haastateltaviin hakijoihin viikon 34 aikana, haastattelut pyritään pitämään viikolla 35.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiton puheenjohtaja Maija Kangasniemi. maija.kangasniemi@nal.fi, puh. 044 734 3373.

Nuorisoasuntoliitto ry (NAL) on valtakunnallinen nuorten asumisen asiantuntija, vaikuttaja ja edunvalvoja. NAL tuottaa ja vuokraa asuntoja alle 30-vuotiaille työssäkäyville nuorille, kehittää ja järjestää itsenäisen asumisen turvaavia asumisen sisältöpalveluja ja toimii nuorten asumisen edunvalvojana. Nuorisoasuntoja rakennuttava NAL Asunnot Oy ja asumisen sisältöpalveluja tuottava NAL Palvelut Oy ovat NAL:n tytäryhtiöitä.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä