Ajankohtaista

Haussa viestinnän asiantuntija!

Haemme Nuorisoasuntoliitto ry:lle (NAL)

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen nykyisen työntekijän siirtyessä opintojen pariin. Työ alkaa syyskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Viestinnän asiantuntijan työtehtäviin kuuluvat liiton sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelu ja toteutus, mediasuhteet sekä NAL:n brändin ylläpito. Viestinnän asiantuntijalla on merkittävä rooli liiton vaikuttamistyön suunnittelussa, toteuttamisessa ja kehittämisessä. Hän osallistuu myös liiton varainhankintaan.

NAL.n viestinnän asiantuntijana pääset kehittämään kunnianhimoisen, valtakunnallisesti merkittävän järjestön toimintaa. Työskentelet lämminhenkisessä tiimissä nuorten asumisen ja hyvinvoinnin hyväksi.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vahvaa osaamista viestintä- ja edunvalvontatehtävistä. Tehtävässä tarvitset erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisua, organisointikykyä ja valmiutta esiintyä. Suomen kielen erinomaisen hallinnan lisäksi pystyt viestimään sujuvasti englanniksi.

Toivomme sinulta itsenäistä työotetta ja innostusta nuorisoasumisen vaikuttamisviestinnän ja brändin kehittämiseen.

Eduksesi katsomme myös asunto- sosiaali- ja nuorisopolitiikan tuntemuksen ja aiemman kokemuksen järjestötyöstä.

Viestintäasiantuntijan palkka määräytyy Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti ja on 2700-3000€. Lisäksi käytössä on lounasetu ja Virike-setelit.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.9.2018 mennessä sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nal.fi. Huomioimme rekrytoinnissa myös aiemmin elokuussa samaan tehtävään tulleet hakemukset. Työhaastatteluja voidaan toteuttaa hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ville Savilampi p. 040 900 4892.

 

Nuorisoasuntoliitto ry (NAL) on Suomen johtava nuorten asumisen vaikuttaja. NAL vuokraa koteja alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille, kehittää ja antaa tukea itsenäiseen asumiseen sekä rakennuttaa nuorisoasuntoja. NAL-yhteisössä on 24 paikallisyhdistystä ympäri Suomen ja seitsemän valtakunnallista jäsenjärjestöä. Nuorisoasuntoja rakennuttava NAL Asunnot Oy ja asumisen sisältöpalveluja tuottava NAL Palvelut Oy ovat NAL:n tytäryhtiöitä.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä