Ajankohtaista

Liittokokous paketissa

Hallituksessa on helppo hymyillä!

Nuorisoasuntoliiton vuotuinen liittokokous pidettiin perjantaina 23.11. Finanssiala ry:n vieraana Ruoholahdessa, jossa kokousta isännöi NAL:n entinen puheenjohtaja ja Finanssiala ry:n viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tuomo Yli-Huttula.

Vuoden 2019 toiminnan painopisteiksi hyväksyttiin vaikuttaminen ja edunvalvonta sekä nuorisoasumisen kehittäminen. Liiton omissa toiminnoissa nämä painotukset näkyvät erityisesti laatujärjestelmän päivityksen, jäsenpalveluiden kehittämisen ja osallistavien viestintähankkeiden kanssa tehtävässä työssä.

Liittokokouksessa Nuorisoasuntoliitto sai myös uuden hallituksen. Nuorisoasuntoliiton puheenjohtajana jatkaa Maija Kangasniemi. Kangasniemen näkemys NAL:n toiminnasta ja tulevaisuudesta on selkeä: ”Meille NAL:ssa on tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus kotiin, jossa on hyvä olla. Seuraavina vuosina tavoitteenamme on saada yhä useampi nuori kotipaikkakunnasta riippumatta asumisohjauksen ja -neuvonnan piiriin sekä jatkamme työtä aidosti yleishyödyllisen asuntotuotannon parissa.”

1. varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Grönlund ja 2. varapuheenjohtajana jatkaa Simo Rissanen. Liittohallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Ida Piltonen, Kaisa Näsman, Paula Paloheimo, Sini-Elina Kärsämä, Toni Asikainen, Niko Tervamäki sekä Aki Granlund ja varajäseniksi Hanna Markkanen, Marika Kaitaranta ja Terhi Savolainen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä