Materiaalit


Etsitkö ohjeita asumiseen? Katso videoilta, miten vaihdetaan sulake ja puhdistetaan lattiakaivo. Tee asumiseen ja oman taloudenhallintaan liittyviä tehtäviä. Lue Omaan kotiin -opasta. Tutustu materiaaleihimme!

Videot

Tiedätkö miten lattiakaivo tyhjennetään tai hajulukko puhdistetaan? Osaatko vaihtaa sulakkeen tai kiinnittää palovaroittimen oikeaan paikkaan? Mitä pitää muistaa, kun muutat pois? Videot kertovat!

Tehtävät

Mietitkö mitä itsenäinen asuminen tarkoittaa tai miten saat rahat riittämään? Tee asumiseen liittyviä tehtäviä ja opi lisää itsenäiseen asumiseen liittyviä asioita.

 

Oppaat

Etsitkö tietoa itsenäisestä asumisesta ja taloudenhallinnasta? Joka vuosi ilmestyy uusi Omaan kotiin -opas, jota voit lukea eri kielillä kätevästi verkossa.

Koulutusmateriaalit

Kouluttaja tai opettaja, tarvitsetko vinkkejä ja ohjeita opetuksen tueksi? Tutustu nuoren asumisen polkuun tai siihen, miten selvitään vuokravelasta. Voit myös tilata Asumisen ABC -kouluttajan paikalle!

Julkaisut

Miten maksamatta jäänyt vuokra muuttuu vuokravelaksi? Miltä asumisen polku näyttää? Tutustu näihin ja muihin NAL:n tuottamiin julkaisuihin.