Ajankohtaista

NAL Asunnot hakee markkinointiassistenttia

NAL Asunnot kasvattaa toimintaansa ja etsii juuri sinua monipuolisesti kyvykäs diginatiivi

markkinointiassistentti

Oletko sinä valmis toimintaan, oli kyse sitten asuntojen markkinoinnista, työmaa-aidan maalauksesta tai selkeiden lomakkeiden suunnittelusta?

Me NAL Asunnoissa teemme hyvää työtä nuorten asumisen eteen! Vuokraamme asuntoja alle 30-vuotiaille nuorille, rakennutamme niitä ja pidämme huolta nuorista asukkaistamme. Meille ekologisuus, nuorten kuuleminen ja hyvä asuminen ovat tärkeitä arvoja. NAL Asunnot Oy on yleishyödyllinen vuokrataloyhtiö, jonka omistajana ja taustayhteisönä toimii valtakunnallinen nuorisoasumisen etujärjestö Nuorisoasuntoliitto ry.

NAL Asunnot etsii idearikasta ja oma-aloitteista markkinointiassistenttia puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.?Toimenkuva on uusi ja osa NAL-konsernin viestinnän kehittämistä.

Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa ja tilaisuuksia, avustamaan viestinnässä, markkinoinnissa ja toiminnan kehittämisessä sekä luomaan aivan uudenlaista viestintää. Sinulle kuuluu myös toimiston arkirutiineja. Etsimme ennakkoluulotonta ongelmanratkaisijaa, joka haluaa kehittää NAL Asuntojen markkinointia ruohonjuuritasolta lähtien.

Toivomme sinulta vähintään opistotasoista tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä.

Sovit NAL-konsernin työyhteisöön kuin nenä päähän, jos olet
– hyvä suunnittelemaan ja organisoimaan
– taitava kielenkäyttäjä sekä suomeksi että englanniksi
– ennakkoluuloton sosiaalisen median taitaja
– idearikas ja sosiaalinen
– hallinnoinut nettisivuja ennenkin.

On lisäksi kiva, jos olet
– tutustunut myös taloudenhallintaan
– taitava kuvien napsija, kuvankäsittelijä ja videoiden editoija
– taittamisessa kokemusta hankkinut.

Työ alkaa 1.9. tai mahdollisimman pian. Liitä hakemukseesi palkkapyyntö. Vastaa myös Webropol-kyselyyn osoitteessa: https://www.webropolsurveys.com/S/F2E618CFE8881DBB.par. Työhakemukset lähetetään maanantaihin 21.8. klo 8 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: viestinta(at)nal.fi. Työhaastattelut pidetään to 24.8. ja pe 25.8.  Jos sinulla on kysymyksiä paikasta, voit olla yhteydessä NAL:n viestinnän ja vaikuttamisen asiantuntija Essi Tammimaahan arkisin klo 9-15: (09) 7740 2813.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä