Ajankohtaista

NAL etsii innovatiivista projektikoordinaattoria

NAL etsii innovatiivista projektikoordinaattoria

Haemme Nuorisoasuntoliitolle (NAL) innovatiivista

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa.

NAL:ssa alkaa STEAn rahoittama Asumisen mieli -hanke (2018-2020). Hankkeen päämääränä on vahvistaa nuorten mielenterveyttä ja ennaltaehkäistä nuorten mielenterveysongelmia asumissosiaalisen työn keinoin.

Hankkeessa kehitetään verkostoyhteistyössä nuorisoasumisen palveluiden kokonaisuuteen jäsennelty toimintamalli sekä järjestetään koulutuksia ja valmennuksia nuorten mielenterveyden tukemiseen. Valtakunnallisen hankkeen ensisijaisena kohderyhmänä ovat NAL:n paikallisyhdistykset.

 

Edellytämme

Tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta hanke- ja kehittämistyöstä, kokemusta verkostotyöstä, yhteistyö- ja organisointitaitoja, hyvää kirjallista osaamista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

 

Eduksesi katsomme

Nuorten asumiseen ja mielenterveysasioihin liittyvän asiantuntemuksen, osallistavan työotteen, kokemuksen järjestötoiminnasta sekä taloushallinnosta ja STEA-hallinnosta.

 

Työpiste sijaitsee NAL:n toimistolla Helsingin Malmilla. Työ edellyttää ajoittaista matkustamista ja ilta- ja viikkolopputöitä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 8.2.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostitse rekrytointi@nal.fi. Työhaastattelut järjestetään viikolla 7. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ville Savilampi p. 040 900 4892.

 

Nuorisoasuntoliitto ry on Suomen johtava nuorten asumisen vaikuttaja. NAL vuokraa koteja työelämässä aloitteleville alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille, kehittää ja antaa tukea itsenäiseen asumiseen sekä rakennuttaa nuorisoasuntoja. NAL-yhteisössä on 24 paikallisyhdistystä ympäri Suomen ja seitsemän valtakunnallista jäsenjärjestöä. Nuorisoasuntoja rakennuttava NAL Asunnot Oy ja asumisen sisältöpalveluja tuottava NAL Palvelut Oy ovat NAL:n tytäryhtiöitä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä