Ajankohtaista

NAL etsii tositarkoituksella viestintäassistenttia

Oletko työtön työnhakija? Oletko alle 29-vuotias? Hae töitä NAL:sta!

NAL etsii idearikasta ja oma-aloitteista alle 29-vuotiasta viestintäassistenttia/järjestötyöntekijää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on osa RAY-rahoitteista Paikka auki – nuoret työelämään -avustusohjelmaa. Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa ja tilaisuuksia, avustamaan viestinnässä ja toiminnan kehittämisessä sekä tutustumaan nuorten asumisen edunvalvontaan. Sinulle kuuluu myös toimiston arkirutiineja.

Toivomme sinulta vähintään opistotasoista tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työkokemusta sinulta ei välttämättä vaadita, kunhan olet työtön työnhakija.

Sovit NAL:n työyhteisöön kuin nenä päähän, jos olet
– hyvä suunnittelemaan ja organisoimaan
– taitava kielenkäyttäjä
– ennakkoluuloton sosiaalisen median taitaja
– idearikas ja sosiaalinen
– hallinnoinut nettisivuja ennenkin.
On lisäksi kiva, jos olet
– tutustunut myös taloudenhallintaan
– taitava kuvien napsija, kuvankäsittelijä ja videoiden editoija.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Työ on monipuolista ja antoisaa. Hyvällä huumorintajulla selviää pitkälle. Työyhteisö on tasa-arvoinen, nuorekas ja asiantunteva. Tulet tapaamaan paljon ihmisiä, joten sinulla on erinomaiset mahdollisuudet luoda tulevaisuuttasi varten laajaa verkostoa. Näet miten moninaista järjestötyö on ja saat työkokemusta näköalapaikalta nuorten asumisen kentällä. Saat organisoida ja suunnitella omaa työaluettasi budjetin rajoissa yhdessä työyhteisösi kanssa.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, ja palkkaa maksamme 2000 € / kk + puhelinetu ja lounasetu. Työhakemukset lähetetään sunnuntaihin 29.1.2016 klo 23.59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: viestinta@nal.fi. Hakemuksen ja ansioluettelon lisäksi täytä myös webropol-kysely osoitteessa:
https://www.webropolsurveys.com/S/7B890111E60AC258.par

Työtehtävistä ja hakuprosessista voit kysyä tiedottaja Essi Tammimaalta puh. 09 7740 2813 ma 23.1. klo 14-16 tai to 26.1. klo 14-16.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä