Ajankohtaista

NAL etsii viestintäasiantuntijaa

Huom! Tämän työpaikan hakuaika on päättynyt.

 

Haemme Nuorisoasuntoliitolle vaikuttavaa

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen nykyisen työntekijän siirtyessä eteenpäin opintojen pariin. Työ alkaa syyskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan.

Viestintäasiantuntijan työtehtäviin kuuluvat liiton viestinnän suunnittelu, sisäinen ja ulkoinen viestintä, mediasuhteet sekä graafisen ilmeen ylläpito. Viestintäasiantuntijalla on merkittävä rooli liiton vaikuttamistyössä ja hän osallistuu myös nuorisoasumisen yleiseen kehittämiseen ja liiton varainhankintaan.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa osaamista ja kokemusta erilaisista viestintä- ja edunvalvontatehtävistä, erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, organisointikykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, valmiutta esiintyä sekä innostusta nuorisoasumisen vaikuttamisviestinnän ja brändin kehittämiseen. Suomen kielen erinomaisen hallinnan lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme asunto- sosiaali- ja nuorisopolitiikan tuntemuksen ja aiemman kokemuksen järjestötyöstä. Arvostamme myös teknistä osaamista viestintätuotteiden toteuttamisessa.

Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 12.8.2018 mennessä sähköpostitse pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@nal.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ville Savilampi p. 040 900 4892.

 

Nuorisoasuntoliitto ry (NAL) on Suomen johtava nuorten asumisen vaikuttaja. NAL vuokraa koteja työelämässä aloitteleville alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille, kehittää ja antaa tukea itsenäiseen asumiseen sekä rakennuttaa nuorisoasuntoja. NAL-yhteisössä on 23 paikallisyhdistystä ympäri Suomen ja seitsemän valtakunnallista jäsenjärjestöä. Nuorisoasuntoja rakennuttava NAL Asunnot Oy ja asumisen sisältöpalveluja tuottava NAL Palvelut Oy ovat NAL:n tytäryhtiöitä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä