Ajankohtaista

NAL etsii viestintäasiantuntijaa

NAL etsii viestintäasiantuntijaa

Haemme Nuorisoasuntoliitolle innolla vaikuttavaa

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa tammikuussa 2018 sopimuksen mukaan.

Viestintäasiantuntijana luotsaat sisäistä ja ulkoista viestintää, huolehdit mediasuhteista sekä tuot esille Nuorisoasuntoliiton brändi-ilmettä. Viestintäasiantuntijalla on merkittävä rooli liiton vaikuttamistyössä, ja hän osallistuu myös liiton toiminnan yleiseen kehittämiseen ja varainhankintaan.

Toivomme

Tehtävään soveltuvaa koulutusta, vahvaa osaamista ja tottuneita otteita viestintä- ja edunvalvontatehtävistä, ilmaisuvoimaista kielenkäyttöä suullisesti ja kirjallisesti, organisointitaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, valmiutta esiintyä sekä innostusta nuorisoasumisen, vaikuttamisviestinnän ja brändin kehittämiseen.

Ilahdumme

Asunto-, sosiaali- ja nuorisopolitiikan tuntemuksesta sekä järjestötyön kokemuksesta. Arvostamme myös teknistä osaamista viestintätuotteiden toteuttamisessa.

Tarjoamme

Suurella sydämellä vaikuttavan NAL-yhteisön, innostavan asiantuntijatiimin sekä kilpailukykyisen palkan, työsuhde-edut ja kattavan työterveyshuollon.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 24.11.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@nal.fi. Työhaastatteluun kutsuttaviin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä, haastattelut järjestetään 28.-30.11. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ville Savilampi p. 040 900 4892.

Nuorisoasuntoliitto ry on Suomen johtava nuorten asumisen vaikuttaja. NAL vuokraa koteja työelämässä aloitteleville alle 30-vuotiaille nuorille aikuisille, kehittää ja antaa tukea itsenäiseen asumiseen sekä rakennuttaa nuorisoasuntoja. NAL-yhteisössä on 24 paikallisyhdistystä ympäri Suomen ja seitsemän valtakunnallista jäsenjärjestöä. Nuorisoasuntoja rakennuttava NAL Asunnot Oy ja asumisen sisältöpalveluja tuottava NAL Palvelut Oy ovat NAL:n tytäryhtiöitä.

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä