Ajankohtaista

NAL Palvelut etsii toimitusjohtajaa

NAL Palvelut etsii toimitusjohtajaa

Haemme NAL Palvelut Oy:lle toimitusjohtajaa toteuttamaan kehitystä ja kasvua merkityksellisen työn parissa.

NAL Palvelut Oy on Nuorisoasuntoliiton (NAL) sekä Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:n ja NAL Itä-Uusimaan omistama yhtiö, joka tuottaa ja myy tuetun asumisen palvelua Helsingissä, Uudellamaalla ja Turussa. Yhtiön tavoitteena on tukea asiakkaita itsenäiseen asumiseen ja jatkaa kunnianhimoista kasvua koko Suomessa tuetun asumisen markkinoilla. Tuotamme laadukkaita ja luotettavia palveluita, joissa asiakas ja tilaaja tietävät aina mitä saavat. Tuen tarve on yksilöllistä asiakkaan taustasta ja tarpeista riippuen. Valttikorttimme on korkea laatu ja yhteiskunnallinen vastuunkanto. Yhtiö kehittää ja innovoi uusia asumisen palveluita jatkuvasti ja on mukautumiskykyinen ja persoonallinen muuttuvassa toimintaympäristössä.

Toimitusjohtajana pääset vaikuttamaan yhteiskunnallisesti merkityksellisen ja dynaamisen sekä kasvuhaluisen yhtiön strategiseen kehittämiseen yhdessä hallituksen kanssa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä koko NAL-konsernin-, sidosryhmien- ja SOTE-alan toimijoiden kanssa. Vastuullesi kuuluu johtaa kehittämistä ja kehittymistä sekä henkilöstöjohtaminen ja tuloksesta huolehtiminen.

Saat tuoda esiin oman osaamisen ja toteuttaa itseäsi laaja-alaisesti muuttuvassa SOTE kentässä. Vaikutat menestymiseen ja hallittuun kasvuun toteuttamalla strategiaa oman johtamisen ja organisaation osaamisen avulla. Saat luoda uutta palveluluiden tuotekehityksessä ja tuotteistuksessa ja siten vaikutat merkittävästi koko yhtiön kilpailukykyyn ja menestykseen toimintaympäristössä, joka on täynnä uusia mahdollisuuksia.

Onnistut kun sinulla on kunnianhimoista ja myynnillistä otetta SOTE-kentällä kilpailevan NAL Palvelut Oy:n johtamiseen ja kehittämiseen, aiempaa kilpailutusosaamista, esimiestyön tuntemusta sekä käytännön kokemusta yhtiön talouden ja hallinnon suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös itsenäistä ja tavoitteellista toimintatapaa sekä ymmärrystä SOTE-toimialan yhteiskunnallisista muutoksista. Eduksi katsotaan myös tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot, mm. sosiaali- tai terveysalan koulutus.

Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja itsenäisen johtamistehtävän kasvuhaluisen yhtiön keulakuvana. Tarjoamme myös motivoituneen ja asiantuntevan työyhteisön sekä tilaa vaikuttaa, visioida, kehittää ja kokeilla. Palkan lisäksi tarjoamme joustavan työsuhteen, kilpailukykyiset edut ja kattavan työterveyshuollon. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Työssä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta. Toimitusjohtajan työsuhde on vakituinen ja aloitusajankohta on neuvoteltavissa.

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Partner Esa Salosensaari, + 358 50 336 7586. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 19.03.2018 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.

Tietoa yrityksestämme löydät myös kotisivuiltamme www.nalpalvelut.fi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä