Ajankohtaista

NAL ja Roof For Youth -ryhmä aloittavat kesäisen yhteistyön

NAL ja Roof For Youth -ryhmä aloittavat kesäisen yhteistyön

Hei kaikille! Me olemme Roof For Youth ja pyrimme lisäämään tietoisuutta nuorten asunnottomuudesta ja haastamaan kaikkia rikkomaan stereotypioita. Ryhmämme koostuu viidestä sosionomiopiskelijasta, ja me olemme toimineet Instagramista käsin – mutta tuotamme nyt tietoa ja juttuja myös NAL:n nettisivuille, Facebookiin ja Twitteriin. 

Roof For Youth– ryhmämme sai alkunsa Laurea ammattikorkeakoulun vaikuttamistyön kurssista. Tarkoituksena oli vaikuttaa johonkin tärkeäksi kokemaansa asiaan, ja päätimme keskittyä nuorten asunnottomuuteen. Instagramin kautta tahdoimme tavoittaa etenkin nuoria.  

Projektimme lähti hyvin käyntiin ja töitä oli tehtävä näkyvyyden saamiseksi. Projektin aikana olemme keränneet vaatteita asunnottomien yöhön, vierailleet eri yhdistyksissä ja keränneet paljon tietoa nuorten asunnottomuudesta. Olemme oivaltaneet paljon projektin aikana, kuten sen, että kuka vain voi joutua asunnottomaksi taustastaan riippumatta. Haluamme oppia lisää ja jakaa kaiken tiedon kanssanne!  

Vuoden vaihteessa päätimme jatkaa projektiamme itsenäisesti. Vaikuttamistyön kurssin vastaava opettaja auttoi ryhmäämme luomaan yhteyden NAL:oon. Ja tässä sitä nyt ollaan! 

Jatkamme siis nuorten asunnottomuuden parissa. Tarkoituksenamme on murtaa stereotypioita ja lisätä tietoisuutta nuorten asunnottomuudesta. Tulemme myös jakamaan tietoa muun muassa asumiseen liittyvistä asioista ja kertomaan tarinoita asumisesta. 

Meitä voit seurata sekä Instagramisamme (@roof_for_youth), että NAL:in somekanavissa ja nettisivuilla. 

 

Iloista kesän odotusta! Stay tuned 

Roof For Youth -ryhmä 

1 Comment

  1. Hienolla asialla olette❤

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä