Ajankohtaista

NAL tarjoaa työtä nuorelle työttömälle

Kysy apua

Oletko työtön työnhakija? Oletko alle 29-vuotias? NAL tarjoaa sinulle työtä!

NAL etsii reipasta ja oma-aloitteista alle 29-vuotiasta toimistotyöntekijää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on osa RAY-rahoitteista Paikka auki – nuoret työelämään -avustusohjelmaa. Meillä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa ja tilaisuuksia, avustamaan viestinnässä ja toiminnan kehittämisessä ja hallinnoimaan muun muassa nettisivuja. Sinulle kuuluu myös toimiston arkirutiineja.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vähintään opistotasoinen tehtävään soveltuva koulutus. Työkokemusta sinulta ei välttämättä vaadita, mutta sinun tulee olla tällä hetkellä työtön työnhakija. Opiskelijoita emme valitettavasti voi huomioida. Työ on monipuolista ja antoisaa. Hyvällä huumorintajulla selviää pitkälle. Työyhteisö on tasa-arvoinen, nuorekas ja asiantunteva. Sinulla on toiminnan suunnittelu- ja organisointitaitoja. Hallitset sosiaalisen median käytön ja tavallisimmat toimisto-ohjelmat. Taittaminen, kuvankäsittely sekä video- ja valokuvaustaidot katsotaan myös eduksi.
Mitä me puolestamme tarjoamme sinulle?

Pääset tekemään monimuotoista yhteistyötä innostuneessa työilmapiirissä. Saat tehdä töitä osaajien parissa, tulet tapaamaan paljon ihmisiä, joten sinulla on erinomaiset mahdollisuudet luoda tulevaisuuttasi varten laajaa verkostoa. Näet miten moninaista järjestötyö on ja saat työkokemusta näköalapaikalta nuorten asumisen kentällä. Saat organisoida ja suunnitella omaa työaluettasi budjetin rajoissa yhdessä työyhteisösi kanssa.

Työ alkaa 15.03.2015 (tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan), ja palkkaa maksamme 1920 € / kk + puhelinetu ja lounasetu. Työhakemukset lähetetään maanantaihin 15.2.2016 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: viestinta(at)nal.fi. Työhaastattelut pidetään 1.3. ja 3.3.

Tarkemmin toimenkuvasta voi lukea MOL:n sivuilta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä