Ajankohtaista

Nuori velkakierteessä? – asiakkaan velat ja niiden selvittäminen -koulutus

NAL:n ja Nuorisosäätiön Mun talous -hankkeet järjestävät Nuori velkakierteessä? – asiakkaan velat ja niiden selvittäminen -koulutuksen torstaina 21.1.2016 klo 9-11.30 Vantaan Heurekassa. Ohjelman näet tästä.

Koulutuksessa käydään konkreettisesti läpi nuorten ylivelkatilanteita ja niiden selvittämisen periaatteita. Koulutuksessa voidaan hyödyntää ja käsitellä osallistujien ennakkoon lähettämiä tapausesimerkkejä.

Kouluttajat: aluekoordinaattori Paula Paloheimo, Takuu-Säätiö ja projektikoordinaattori Essi Lindberg, Nuorisosäätiö.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollisuus esittää kouluttajille kysymyksiä tai asiakastapauksia, joita toivoisit koulutuksessa käsiteltävän.

Sitovat ilmoittautumiset erityisruokavalioineen 17.12. klo 15 mennessä: niina.kaksonen(at)vantaa.fi. Osallistumispaikkoja on rajoitetusti. Koulutus on maksuton.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja osallistumispaikkojen tiedustelu ilmoittautumisajan jälkeen: NAL:n projektikoordinaattori Saara Autiolta, saara.autio(at)nal.fi, p. 09-7740 2836.

 

 

1 Comment

  1. Hyviä kysymyksiä, kiitos niistä, Anki! Kysymyksesi pyritään ottamaan huomioon koulutuksessa – olen välittänyt ne koulutuksen pitäjille.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä