Ajankohtaista

Nyt starttaa Onnistu asumisessa –hanke 

Samuli Liuskari

Hei! Hauska tutustua. Nimeni on Samuli Liuskari, ja luotsaan Onnistu asumisessa -hanketta NAL:ssa seuraavat kolme vuotta. Aiemmin olen työskennellyt projekti- ja viestintätehtävissä niin järjestöpuolella kuin Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksessa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta.

Kolmivuotisessa Onnistu asumisessa -hankkeessa levitämme nuorten asumista tukevia hyviä toimintamalleja, työkäytäntöjä ja materiaaleja yhteistyössä NAL-paikallisyhdistysten ja Ohjaamojen kanssa ympäri maan. Tarkoituksena on myös edelleen kehittää yhdessä ratkaisumalleja, jotta ne sopisivat entistä paremmin paikalliseen toimintaan. Hankkeella tuetaan NAL:n yhdistysten käytännön työtä ja vahvistetaan paikallista osaamista ja asiantuntijuutta.

Tulevan kolmen vuoden aikana järjestämme ympäri Suomen tilaisuuksia, kuten kehittämistyöpajoja sekä alueellisia asumisen foorumeita. Olennainen osa hanketta on lisätä ja syventää yhteistyötä NAL-kentän sisällä sekä löytää hyvä kontakti kaikkiin nuorten asumisen kanssa toimiviin tahoihin, kuten Ohjaamoihin. Tavoitteena on, että nuorten paikallisiin asumisen haasteisiin puututaan entistä kokonaisvaltaisemmin, kun tiedetään kaikkien tarjoamat palvelut ja niiden mahdollisuudet.

Hanke on jatkoa NAL:n Nuorten asunnottomuuden ennaltaehkäisyhankkeelle, ja se on osa AUNE – asunnottomuuden ennaltaehkäisyn toimenpideohjelmaa.

Minut tavoittaa osoitteesta samuli.liuskari@nal.fi ja numerosta (09) 7740 2814.

Tapaamisiin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä