Ajankohtaista

Roof for Youth kiittää yhteistyöstä!

Roof for Youth kiittää yhteistyöstä!

Yhteistyömme Nuorisoasuntoliiton kanssa on päättymäisillään ja Roof For Youth siirtyykin kesäloman viettoon. Jatkamme kuitenkin postauksien julkaisua Instagram-tilillemme hiukan hitaampaan tahtiin kuin yhteistyön aikana.

Tämän projektin varrella olemme oppineet todella paljon uutta ja saaneet mahdollisuuden tavata projektimme kannalta merkittäviä henkilöitä. Olemme ehdottomasti nousseet myös näkyvämmäksi sosiaalisessa mediassa Nuorisoasuntoliiton yhteistyön ansiosta. Ilman tällaista yhteistyötä emme olisi päässeet vaikuttamaan yhtä laajalti tai saaneet jakaa ajatuksia ammattinsa puolesta asiaan perehtyneiden henkilöiden kanssa. Projektin saama lämmin vastaanotto ja positiivinen palaute luo meille lisää motivaatiota etsiä uusia näkökulmia ja pitää yllä toimintaamme nuorisoasunnottomuuden vähentämisen ja ehkäisemisen puolesta.

Haluamme kiittää NALia erityisesti saamistamme hyvistä neuvoista ja materiaalista postauksiin liittyen, sekä inspiraatiosta. Saimme huomata, että kun alan ammattilaisten ja avomielisten opiskelijoiden ajatukset kohtaavat, jotakin huikeaa voi syntyä!

Kiitos ja hyvää kesän jatkoa!
Roof For Youth

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Olet tässä